facebook tracking
Johan Tell

Johan Tell

Utvecklare

Vad lockade dig med Varvet?

- Varvet som företag lockade mig med ett högt fokus på kvalitet och förståelse för när människor presterar som bäst. Jag har alltid trivts bra i mindre till medelstora företag där man får en personlig närhet till sina kollegor, mycket utrymme och tillit till personlig utveckling. Att samtidigt välkomnas till att vara med och påverka själva företagets utveckling är något jag lägger mycket vikt vid.

När det sedan visade sig vara representerat av ett väldigt härligt gäng människor kändes det som att jag hittat rätt!

Vad är din roll på företaget?

- Jag är utvecklare med Elixir/Ruby/Javascript som främsta områden. Större delen av min tid går åt till utveckling av produkter men jag hjälper även till med strategi och utbildning när det finns tid och möjlighet.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Den känsla som uppstår efter att man producerat något välsmort som antingen löser ett problem väldigt bra, eller ger en superb upplevelse. Jag trivs bra i all den rörelse som finns i branschen som betyder att det utvecklas nya arbetssätt och verktyg dagligen. Känslan av att man aldrig kommer att bli färdiglärd är en trygghet i att det alltid kommer att finnas ett nytt ämne att grotta sig ner i.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- När vi hjälpte WayWay att bygga en samåkningstjänst för taxi-resenärer. Då den består av många asynkrona flöden och positionsbaserade uträkningar uppstår en hel del edge cases som vi var tvungna att utforska och ta beslut kring.

Vad är det som driver dig?

- Jag drivs av att lösa problem genom korrekta och väl paketerade lösningar. Målet med i princip allt det jag gör är att komma till en punkt där saker känns naturligt och självklart, oavsett om det handlar om en annan utvecklare eller en person som använder den slutliga produkten.

johan.tell@varvet.com

0702215006

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor