facebook tracking
Jimmy Nordlund

Jimmy Nordlund

Designer

Vad lockade dig med Varvet?

– Flera saker. Dels att få vara med från första början, att vara en del av ett nystartat företag. Dels den grundfilosofi som präglat Varvet sedan dag ett, med en avslappnad, trivsam arbetsmiljö och mycket frihet under ansvar. Och så förstås möjligheten att få vara en del av ett helt suveränt team av utvecklare och designers.

Vad är din roll på företaget?

– Som webbdesigner ansvarar jag främst för den del av våra projekt som syns utåt – design, gränssnitt, användbarhet och front-end-kodning i form av HTML och CSS. Våra roller är dock väldigt flytande på Varvet, alla är inblandade i alla aspekter av den mjukvara vi bygger och allt vi producerar görs med användarens behov i fokus.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Att få vara med och skapa något som andra har glädje och nytta av. Att göra våra kunder glada och nöjda. Att vara en del av ett väl fungerande team. Och att lyckas placera in en perfekt avvägd, otagbar retur i pingispausen.

Vad är det som driver dig?

– Viljan att hela tiden utvecklas, att lära sig nya saker, att ständigt bli bättre på det man man gör – vilket det finns alla möjligheter till på Varvet. Det är det som är så oerhört givande med att jobba här; att man hela tiden ställs inför nya, spännande utmaningar.

jimmy@varvet.se

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor