facebook tracking
Carl-Johan Kihlbom

Carl-Johan Kihlbom

Partner

Varför startade du Varvet (eller Elabs som det hette på den tiden)? – Jag började bygga webbapplikationer 1998, och höll på med det som frilansare i 10 år. Jag älskade att bygga appar som kunde hjälpa folk att t.ex. göra sitt jobb bättre, men jag tröttnade på att jobba ensam. Jag ville bygga upp ett riktigt bra team som kompletterade mig, och känna att jag var en del av något större än mig själv.

Vad är din roll på företaget? – Jag försöker se till att vi har spännande projekt att jobba med, försäljning och marknadsföring tar mycket av min tid. Jag är ofta på konferenser och håller presentationer, eller träffar våra internationella kunder och samarbetspartners. I slutändan är mina viktigaste uppgifter att se till att alla på företaget trivs och att våra kunder än nöjda.

Vad är roligast med ditt jobb? – Roligast är helt klart att kunna hjälpa våra kunder, och att vara riktigt stolt över jobbet som teamet gör. Jag gillar verkligen att vi som konsulter får komma i kontakt med många olika sorters verksamheter och problem. Det är ständigt nya utmaningar, och jag lär mig massor hela tiden.

Vad är det som driver dig? – Återigen så är det framför allt att kunna hjälpa våra kunder. Det finns alldeles för mycket dålig mjukvara ute i världen, och för många av våra kunder är det en uppenbarelse att mjukvara inte behöver vara krånglig, ful och frustrerande. Att göra deras vardag, och därmed deras liv lite bättre, det är en stor drivkraft.

cj@varvet.com

0763-920000

Mina blogginlägg

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor