facebook tracking
Pontus Levén

Pontus Levén

Marketing Manager

Vad lockade dig med Varvet?

– Flera saker. Det första som slog mig var att Varvet jobbar med spännande projekt tillsammans med företag från en rad olika branscher som t.ex. A-Z, Bonnier och Electronic Arts. När jag kom till kontoret märkte jag snabbt att kompetensen på företaget är hög och att kvaliteten i projekten är riktigt bra. Jag älskar att omge mig med människor som är vassa på och brinner för det dem gör. Jag insåg även snabbt att Varvet är ett företag där man har möjligheten att vara med och påverka och förändra på riktigt, det är viktigt för mig.

Vad är din roll på företaget?

– Jag jobbar som marknadschef där de primära målen är att generera kvalificerade leads så att vi får roliga projekt att jobba med, samt att sprida ordet om hur Varvet är som arbetsplats, så att intressanta kandidater söker sig till företaget.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Att jag får jobba med stjärnor, jag känner stolthet för produkterna och tjänsterna vi bygger. Det, och vår stora möjlighet att hjälpa företag att växa. Tekniken vi bygger är ofta central i våra kunders affär och gör ofta stor skillnad, snabbt.

Vad är det som driver dig?

– Jag drivs av att hjälpa företag växa. Jag blir glad när vi tillsammans med våra kunder bygger riktigt bra produkter och tjänster. Vi får jobba med företag från alla typer av branscher och att få vara med från första samtal till färdig produkt är en härlig resa.

pontus.leven@varvet.com

Mina blogginlägg

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor