facebook tracking
Julia Friberg

Julia Friberg

Utvecklare

Vad lockade dig med Varvet?

- Det som lockade mig med Varvet var framförallt att få jobba med väldigt duktiga utvecklare som jag kände att jag kunde lära mig mycket av. Sen har det alltid varit viktigt för mig att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid, vilket Varvet verkligen jobbar mycket med. Det, och att jobba nära användaren i team som har mycket fokus på bra kommunikation och att leverera projekt av hög kvalitet var det som gjorde att jag fastnade för Varvet.

Vad är din roll på företaget?

- Jag jobbar främst med att göra iOS-appar, men har även jobbat med webb.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Det finns många saker jag gillar med mitt jobb, bredden på projekten, att få insikt i så många olika branscher och att göra intressanta saker som folk kan ha nytta av. Det jag tycker är absolut roligast är att jobba med teknik och att kunna ta en produkt från idé till en fullt fungerande app tycker jag fortfarande är väldigt häftigt.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- Jag har verkligen tyckt om alla projekt jag har jobbat med, men det är ändå något speciellt med det allra första riktiga projektet. Jag började på Varvet direkt efter min examen och fick då jobba med Spira, en app för att spara i aktier. Det var utmanande och lärorikt, men framförallt var det kul att få uppleva allt runt ett projekt som inte har med det tekniska att göra, som att kommunicera och synka prioriteringar mellan olika parter och att faktiskt lansera produkten.

Vad är det som driver dig?

- Det som driver mig är framförallt känslan av att hela tiden bli bättre. Varje projekt medför sina egna utmaningar och därmed olika sätt att utvecklas. Jag gillar också att jobba med saker som faktiskt används och att kunna se nyttan i det jag producerar.

julia.friberg@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor