facebook tracking
Mikaela Ehk

Mikaela Ehk

Office Manager

Vad lockade dig med Varvet?

- Jag har jobbat 10 år i restaurangbranschen, senast på en Guide Michelin restaurang och ville ha en förändring. Så när jag fick tipsat till mig att Varvet sökte Office Manager så kändes det genast spännande!
Det som kändes så lockande med Varvet var framför allt känslan av gemenskap, frihet och att det fanns gott om möjligheter att utvecklas.

Vad är din roll på företaget?

- Office Manager, piff och mysansvarig, jobbar med HR och Administration, pingisledare, ansvarig för rekrytering, festfixare och allt där emellan. Helt enkelt, jag gör lite av allt på Varvet. Utom att koda då.

Berätta om en vanlig dag på jobbet?

- Jag kommer till jobbet strax innan 8. Börjar alltid med att koka kaffe så att det finns till alla koffeinjunkies. Sen kokar jag te till mig själv, sätter mig så gott som alltid i köket och börjar dagen där. Jag läser igenom mailen, kollar kalendern för att se hur dagens möten ser ut, hejar och snicksnackar lite med mina kollegor som kommer in en efter en. Sen brukar det vara något möte på förmiddagen, allt från rekryteringsmöte till ledningsgruppsmöte. Jag gillar tidig lunch, helst att man går iväg redan 11.20, allt för att slippa lunchrusningen och äter gärna lunch på Bellora eller Pigalle. Blir det take away till kontoret så brukar Togogo vara ett säkert val! Eftermiddagen flyter på med administration, kollar över tidrapporter/fakturor, svara på ansökningar etc. Höll på att glömma att det brukar bli en pinigsmatch ibland också för att rensa huvudet, rekommenderas varmt.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Mitt jobb är som allra roligast när vi är alla samlade och det händer mycket, när det är konferenser, lanseringar, meetups och säljmöten. Och att allt bara flyter, min servicesjäl mår så bra då!

Vad är det som driver dig?

- I mångt om mycket så är det service, allt från att ta hand om mina kollegor på jobbet och se till att de har det bra, att de har det de behöver för att göra ett bra jobb, till att ta hand om våra kunder. Jag vill att alla som kommer hit ska känna att det är härligt att vara på Varvet!

mikaela.ehk@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor