facebook tracking
Cenny Davidsson

Cenny Davidsson

Utvecklare

Vad lockade dig med Varvet?

- Det som framförallt lockade mig med Varvet är kulturen och tekniken. Här får jag vara på en arbetsplats där vi känner oss som hemma och samtidigt respekterar företaget individens privatliv.

Det är en stark gemenskap på kontoret, anställda tar sig tid att spela pingis tillsammans, vi käkar lunch tillsammans och vi jobbar bra tillsammans i team. Människor här är öppna för att hjälpa varandra vilket är viktigt för mig.

Vad är din roll på företaget?

- iOS utvecklare främst, men på ett lite mindre företag får man chansen att hjälpa till med flera saker och samtidigt utveckla sina passioner. Större delen av dagarna lägger jag på att utveckla iOS applikationer åt våra kunder men jag får även ta beslut om UI, UX, strategi och teknik.

Dessutom så är jag på en arbetsplats som uppmuntrar att man engagerar sig i communityn. Jag anordnar CocoaHeads meetups både här på kontoret och på andra ställen. Tillsist har jag även rollen som gamemaster här på kontoret, vi kör spelkvällar med brädspel en gång i månaden.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Att jag får vara med och ta beslut och påverka produkten tillsammans med både kollegor och kund. Det är roligt att vara med från början av projekt och jag trivs när jag får bygga produkter i team med människor som hjälper varandra.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- iOS applikationen Spira var ett roligt projekt där vi fick ha många åsikter om produkten och jag fick samtidigt chansen att  jobba med flera trevliga och kompetenta personer från Collector. Roliga projekt är ofta projekt där personkemin fungerar bra.

Vad är det som driver dig?

- Jag drivs av flera saker. Jag drivs av att hitta en balans där jag trivs i både arbete, privatliv och kod. Jag vill ha det trevligt när jag arbetar och det får jag när jag jobbar i ett strukturerat projekt. Jag drivs även av nöjda slutanvändare och av att få ta del av positiva resultat i projekten.

cenny.davidsson@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor