facebook tracking
Julia Ramstedt

Julia Ramstedt

Utvecklare

Vad lockade dig med Varvet?

- Jag minns att Varvet ursprungligen lockade med en inkluderande och kommunikativ kultur. Jag var taggad på att få komma till en arbetsplats där jag kunde diskutera kod och teknik utan prestige. Jag ville lära mig och utvecklas bland kollegor med höga ambitioner.

Vad är din roll på företaget?

- Jag är webbutvecklare, för hela stacken och helst i Ruby och JavaScript, men som alla på Varvet är jag framförallt problemlösare.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Varvet tänjer på gränserna för den traditionella utvecklarrollen och vi jobbar alltid nära kund, helst nära användare. Det ger en helt annan mening och ett sammanhang till det nördigt tekniska i att skriva kod. Det är roligt när kunder blir överraskade av hur det kan vara att jobba med utvecklare.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- Jag uppskattar variationen, men jag är extra glad att jag fick vara med och utveckla Bonnier Korsord, det var en udda tillämpning och ett utmanande projekt. Dessutom tog vi ett stort steg framåt med användarstudier och UX.

Vad är det som driver dig?

- Skaparglädje! Att lösa problem med teknik, och framförallt att lösa rätt problem. Att dessutom göra det tillsammans med duktiga kollegor.

julia.ramstedt@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor