facebook tracking
Louice Danielsson

Louice Danielsson

Vad lockade dig med Varvet?

- Gemenskapen! Känslan att vi gör det här tillsammans med gemensamma krafter. För mig känns det viktigt att jag jobbar med människor, inte åt dem. Efter en ganska lång omväg till programmerinsspåret så har jag en hel del erfarenhet av mindre optimala arbetsförhållanden. Orimliga arbetstider, dåligt ledarskap och obefintliga utvecklingsmöjligheter. Varvet är inget av det. Här finns bra möjligheter för mig att växa i min roll som utvecklare och ett långsiktigt tänk kring work-life balance.

Vad är din roll på företaget?

- Jag har läst en YH-utbildning och är frontend-utvecklare. Efter ungefär ett halvår av praktik och exjobb här gör jag nu ett apprenticeship, där målet är att jag ska fördjupa mina kunskaper inom framförallt webbutveckling. Det innebär studier, men också en hel del parprogrammering i riktiga projekt.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Att det är så kreativt och brett! Jag uppskattar omväxlingen mellan det tekniska och det visuella i min roll som utvecklare.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- Mitt nuvarande, som är det första mot en riktig kund och där jag har varit med nästan från början.

Vad är det som driver dig?

- Kaffe, pingis och tydliga mål. Då är jag i mitt esse. Samtidigt så tilltalas jag av tanken på att jag aldrig kommer att bli färdiglärd. Det är både frustrerande och stimulerande, men en oerhört stor drivkraft för en kunskapstörstande person som jag.

louice.danielsson@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor