facebook tracking
Duncan Stuart

Duncan Stuart

Utvecklare

Vad lockade dig med Varvet?

- Jag ville jobba mer med själva hantverket i programmering och Varvet beskrev sitt jobb “som ett hantverk”, så det kändes som att det skulle bli en bra matchning.

Vad är din roll på företaget?

- Jag är utvecklare, vilket innebär att jag dagligen arbetar i projekt tillsammans med våra kunder där jag utvecklar nya funktioner och fixar buggar. En annan viktig del i min roll är att jobba direkt med kunden för att säkerhetsställa att vi bygger rätt sak, det är ingen idé att vara bra på att bygga saker om vi inte bygger något som är nyttigt för våra slutanvändare.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Möjligheten att jobba tillsammans med andra utvecklare och att lära mig från dem, att ständigt förbättra mitt hantverk.

Vilket projekt har varit roligast att jobba med?

- Sedan jag började i april så har jag jobbat i långvariga projekt där kodbasen utvecklats över lång tid - en ny upplevelse för mig. Det är en intressant utmaning att arbeta inom ramarna för dessa projekt, att försöka rensa upp tekniska skulder och att leverera nya funktioner. Jag försöker alltid lämna saker i bättre tillstånd än jag hittade dem.

Vad är det som driver dig?

- Att skapa en bra upplevelse för slutanvändaren av de webbplatser vi bygger. Jag försöker alltid tänka på vad slutanvändarnas behov är och hur det vi bygger ska hjälpa till att möta dem. Jag är även mån om att koden som vi skriver lämnas i bra skick för framtida utvecklare som kommer att arbeta med den. (Vilket skulle kunna bli jag själv igen i framtiden).

duncan.stuart@varvet.com

Jobbar du redan på Varvet?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor